CATERING BRUILOFT

Het is zo ver! U heeft de ware gevonden en u wilt de rest van uw leven met hem of haar doorbrengen. De datum van de bruiloft is geprikt en de uitnodigingen zijn verzonden. U heeft verschillende soorten drank in huis gehaald en de aankleding is bedacht. De bruidstaart is ontworpen en de muziek is uitgekozen. Het enige waar u nog over na moet denken is de catering van de bruiloft. Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk wel dat ook de catering van de bruiloft perfect aansluit op uw wensen.

CATERING BRUILOFT DINER

catering bruiloftOf u nu een bruiloft in loungesfeer, bruiloft met discovloer of een boerenbruiloft geeft, als we aan eten op een bruiloft denken, denken we al gauw aan een diner. Een diner heeft als voordeel dat het een chique uitstraling heeft en het eten verloopt kalmer doordat mensen niet hoeven rond te lopen. Het kan echter wel langer duren voordat iedereen geserveerd is. Een ander bijkomend voordeel is dat je op voorhand de gasten het eten kan voorschotelen bij het versturen van de uitnodiging, mits je daar al over hebt nagedacht.

CATERING BUFFET BRUILOFT

In een informele omgeving heeft u de optie om een buffet te serveren. Dit zorgt ervoor dat gasten gezellig met elkaar kunnen praten terwijl iedereen langs het buffet schuifelt. Als u een buffet verzorgt of laat verzorgen, denk dan aan diverse vleessoorten, garnituren, verschillende salades en veel sauzen. Een kleurrijk en divers buffet hoeft helemaal niet duur te zijn. Een buffet kan echter nadelige gevolgen hebben als het niet goed is geregeld vanwege de locatie of door de cateraar.

INDISCHE CATERING BRUILOFT

In plaats van een buffet kunnen wij van het Javaans Eetcafé Groningen ook een heerlijk Indisch diner verzorgen met verschillende rijsttafels, rijstschotels en andere lekkernijen.